Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO. Kamión za sebou ťahal zakliesnené auto niekoľko kilometrov
Zdielať na

VIDEO. Kamión za sebou ťahal zakliesnené auto niekoľko kilometrov

LOS ANGELES – Neuveriteľné zábery natočil Brian Stiemke, ktorý na ceste narazil na kamión s osobným autom v návese. V aute sedel vodič a kričal, aby vodič kamiónu zastavil. Ten neskôr tvrdil, že si auto v návese nevšimol.

​Toto len tak každý deň neuvidíte. Nákladné auto v americkom Los Angeles za sebou ťahalo Nissan Maximu aj so šoférom za volantom. CNN prinieslo video z facebookového profilu vodiča, ktorý to všetko natočil.

Video Briana Steimkeho, ktorý túto kurióznu situáciu natočil, videlo na Facebooku viac ako pol milióna ľudí. Keď sa Steimke priblížil k autu, šofér Nissanu začal mávať a kričať o pomoc. Opakoval, že vodič kamiónu nechce zastaviť. 

Steimke teda pridal rýchlosť a snažil sa príves predbehnúť, aby dal šoférovi najavo, nech zastaví. V tom však pred kamiónom spomalilo iné auto, ktoré ho nakoniec donútilo zastaviť. 

Osobné auto ťahal kamión asi tri až štyri míle. Vodič kamiónu Steimkemu tvrdil, že si auto v návese nevšimol, čomu sa však ťažko verí. Niekoľko okoloidúcich vozidiel nakoniec zastavilo, aby pomohli vodičovi Nissanu vyliezť z auta. Našťastie nebol zranený. ​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy