Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Scéna ako z hororu. Auto s rodičmi a malým dieťaťom zaplavila voda
Zdielať na

Scéna ako z hororu. Auto s rodičmi a malým dieťaťom zaplavila voda

NASHVILLE / Rodičom a ich nedávno narodenému dieťaťu išlo o život. S autom zapadli na zaplavenej ceste a kým sa voda liala dnu, nevedeli sa dostať von. Život im zachránila neznáma okoloidúca.

Do nebezpečnej situácie sa dostala rodinka cestou domov z veľkonočnej návštevy u príbuzných. Ďaleko od ich domova v Nashville sa spustil prudký lejak.

V jednej z hlbokých mlák, pomerne hlbokej, zrazu zhasol motor. "Snažil som sa niekoľkokrát znovu naštartovať, ale nešlo to," uviedol pre americké médiá otec rodiny Coleman.

V pasci

Do auta sa náhle začala liať voda. Najväčší strach však mali o život svojho 5 týždňového dieťatka na zadnom sedadle. "Bolo mi jedno, čo sa stane nám. Myslela som len na to, že musíme nášho syna dostať von," povedala jeho matka Abby.

A vtedy si Abby všimla okoloidúcu ženu, ktorá im chcela pomôcť. Rodičom sa podarilo baterkou otvoriť okno na aute. Rozopli popruhy na sedačke a dieťa podali cez okno úplne neznámej žene.

Hrdinka

Ďalší okoloidúci zavolali prvú pomoc. Žena odniesla dieťa lekárom a vrátila sa, aby pomohla rodičom. "My sme tiež museli vyjsť von cez okno, pretože sme nedokázali otvoriť dvere," dodal Coleman.

Vďaka pohotovej záchrankyni vyviazla celá rodinka bez zranení. "Povedala nám, že sa volá Sandy a my sme jej poďakovali a objali ju. Nechcem ani myslieť na to, čo by sa stalo, keby tá žena nešla okolo a nebola by ochotná pomôcť pre ňu cudzím ľuďom," povedali šťastní rodičia. Sandy sa však necíti ako hrdinka. Tvrdí len, že bola v správnom čase na správnom mieste.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy