Oblačno
16°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Hrdinom štvornohý policajt. Vystopoval unikajúceho muža
Zdielať na

Hrdinom štvornohý policajt. Vystopoval unikajúceho muža

BÁČ / Spôsobil nehodu a následne unikal pred policajnou hliadkou. Reč je o 28-ročnom mužovi, ktorý potom, ako prerazil oplotenie bývalého poľnohospodárskeho družstva, sa snažil pred mužmi zákona ukryť. Našiel ho policajný pes.

Vodiča na športovom mercedese spozorovala hliadka v meste Šamorín a to krátko potom, ako mal spôsobiť dopravnú nehodu. Keď sa policajti vydali za ním a chceli ho zastaviť, vodič dupol na plyn a unikal smerom na Dunajskú Stredu. V obci Báč nezvládol riadenie, prerazil oplotenie a zišiel mimo cestu. Z auta ušiel a ukryl sa medzi hlavnou cestou a hustým trávnatým porastom asi 200 metrov od auta. Policajti si ihneď vyžiadali posily a začali s prenasledovaním. Na miesto dorazil aj policajný pes so svojou psovodkou. 

Keď 5-ročný Iron zacítil mužovu stopu, rozbehol sa k miestu, kde by ho nenašli. Bol totiž dobre maskovaný. "Vypátraným bol 28-ročný muž z Dunajskej Stredy, na ktorého bol vydaný zatykač a po ktorom pátrali viaceré súčasti," informuje trnavská hovorkyňa Martina Kredatusová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy