Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hádka sa skončila dramaticky, manželia na seba zaútočili nožom a sekerou
Zdielať na

Hádka sa skončila dramaticky, manželia na seba zaútočili nožom a sekerou

POLOMKA / Desivý pohľad sa naskytol synovi, keď prišiel ráno domov. Svoju matku našiel ležať v kaluži krvi, otec bol na tom podobne. Útoku mala predchádzať hádka.

Za krvavým útokom stojí zrejme partnerská hádka. Prišlo k nemu v osade Polomka pri Brezne. Syn našiel svoju 62-ročnú matku so sečnými ranami na hlave spôsobenými pravdepodobne sekerou, jeho 67-ročný otec mal bodné rany v brušnej oblastiDcéra manželského páru, ktorá prišla po nešťastí do domu sa vyjadrila, že rodičia sa hádali kvôli peniazom: "Viete čo, pre peniaze, otec zobral z knižky všetky peniaze, mama sa s ním vadila kvôli tomu, prišiel skrat a toto sa stalo". 67-ročný Jozef bol podľa susedov výborným huslistom, no pre zdravotné problémy sa tomu viac venovať nemohol. 

Obaja manželia sú hospitalizovaní na chirurgickom oddelení v breznianskej nemocnice, až potom ako bude ich stav stabilizovaní ich budú môcť vypočuť policajti. Tí predpokladajú, že muž na manželku zaútočil sekerou po hádke, ako prišiel k bodnému poraneniu budú vyšetrovať. Hoci policajtom tvrdil, že ho bodla manželka, preverujú aj možnosť, že si ho spôsobil sám.

Na mieste boli policajní technici, ktorí niekoľko hodín zaisťovali a dokumentovali všetky stopy. "V danom prípade sme začali trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ BB, Petra Kováčiková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy