Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž našiel družku mŕtvu pred domom, bola polonahá
Zdielať na

Muž našiel družku mŕtvu pred domom, bola polonahá

PÍLA / Na lazoch nad obcou v lučeneckom okrese našiel 46-ročný Pavel ráno svoju 42-ročnú mŕtvu družku Gabrielu. Ležala na zemi pred domom a mala na sebe len spodnú bielizeň.

Pavel býval s Gabrielou v dome so súhlasom majiteľa, no podľa susedov bol pár známy tým, že obaja nemali dobré sociálne zázemie a často popíjali. Podľa jednej verzie sa mali údajne v noci pohádať a muž opakovane družku vyhodil von. Tá sa pokúšala vrátiť naspäť, pri poslednom pokuse mal do nej muž strčiť a ona spadla na zem.

Iná verzia susedov však hovorí o tom, že muž tvrdil, že bol celú noc preč a len ráno pri návrate o 06:30 ráno našiel svoju družku mŕtvu pred domom. Hneď išiel za susedmi, aby od nich zavolal policajtov. "Začal plakať. Vraj Gaba zomrela. Čo reku Paľo? Ja som vraj prišiel zdola a vraj ráno som ju našiel mŕtvu v nohavičkách a v tričku. Tak mi povedal," opísal situáciu Marián, Pavlov sused. Podľa informácií TV JOJ mala žena rany na tvári, zrejme od pádu. Lekár však predbežne nevylúčil ani cudzie zavinenie. Susedia však tvrdia, že jej druh by nebol schopný ju zabiť. Vyšetrovateľ však už začal trestné stíhanie pre zločin zabitia a policajti Pavla zadržali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy