Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
EXKLUZÍVNE: Sheila, ktorá pred časom močila na korán, opäť vystrájala
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Sheila, ktorá pred časom močila na korán, opäť vystrájala

RUŽOMBEROK / Sheila, známa najmä vďaka svojmu kontroverznému videu, v ktorom močí na korán, bola z piatka na sobotu v herni v centre Ružomberka, kde na seba opäť strhla pozornosť. Spoločnosť jej robila kamarátka. Na amatérskom videu je vidieť, ako medzi Sheilou a inou mladou ženou došlo k potýčke.

Incident sa odohral v herni v centre Ružomberka. Podľa svedkov pred siedmou hodinou ráno.

Dvadsaťštyriročná Ružomberčanka Sheila, neslávne známa vďaka videu, v ktorom močí na korán, bola v bare spolu so svojou o päť rokov mladšou kamarátkou. Ako zachytáva amatérske video, v herni došlo k potýčke medzi Sheilou a inou mladou ženou. Motív hádky a následnej brutálnej bitky neobjasnili ani svedkovia. Jeden z tvrdých úderov dostal od agresívnej brunetky aj mladík, ktorý prišiel napadnutú ženu brániť.

Keď sa potýčka upokojila, vyšla Sheila na terasu. Svedkovia počuli dva výstrely. "Najskôr tam bola nejaká baba, ktorá strelila a potom tam bola Sheila, ktorá vystrelila. Jej vlastne aj zobral jeden pán pištoľ z ruky," hovorí očitá svedkyňa.

Privolaní policajti pacifikáciu Sheily a jej kamarátky jednoduchú nemali. "Oni ju zobrali, išli spisovať a ona utiekla. Vyšla z auta spredu. Potom sa policajtovi spierala a aj ho fyzicky napadla," opisuje situáciu svedkyňa.

"Obe ženy boli pod vplyvom alkoholu. Naďalej prebiehajú procesné úkony vo veci podozrenia z trestného činu výtržníctva," dodala žilinská krajská hovorkyňa Jana Balogová.

Pozrite si útok priamo v herni: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy