Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Weiss reaguje na policajný záznam, zverejnil video z auta
Zdielať na

Weiss reaguje na policajný záznam, zverejnil video z auta

BRATISLAVA / Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. zverejnil na facebooku video z auta, ktoré bratislavská polícia zastavila v októbri 2016. Je to jeho jeho reakcia na policajný videozáznam, ktorý sa v piatok dostal na verejnosť Zaznamenáva sekundy pred kontrolou aj samotnú policajnú kontrolu.

"Na základe agresívnych a nepravdivých článkov a dokumentov v nich, ktoré nemali byť medializované, rozhodol som sa, že zverejním aj ja jeden z dôkazov, ktorý ma zbavil viny. Video z auta nebolo doposiaľ zverejnené, pretože bolo použité na pomoc vyšetrovaniu a bolo mi odporučené, aby som žiaden z dôkazov nemedializoval," uviedol Weiss pri videu. 

"Keďže bol prípad v posledných dňoch ukončený, no aj napriek tomu sa médiá snažia presvedčiť verejnosť o mojej vine, rozhodol som sa tento dôkaz prestrieť verejnosti. Mrzí ma najmä to, že celá kauza trápi moju rodinu, blízkych a taktiež mojich fanúšikov, ktorých si vážim. Som vychovaný ako čestný človek, ktorý si ctí pravdu. Ak by som v osudný večer vozdilo viedol, k činu sa priznám," dodal Weiss. 

Video obsahuje vulgarizmy a nie je vhodné pre maloletých a mladistvých:

Televízia JOJ disponuje záznamom z policajnej kontroly auta futbalistu Vladimíra Weissa. 

Video zachytáva podstatné detaily. Po zastavení auta trvá policajtovi trinásť sekúnd, kým príde k terénnemu autu. Kontrola prebieha približne 15 minút. Počas nej nikto nevystúpil z auta, zo strany vodiča. Naopak, v istom momente si počas kontroly sadá za volant slečna, ktorá bola v aute. Následne už vystupuje s mobilným telefónom v ruke.

Pozrite si priloženú reportáž. V nej je aj video, ktoré futbalista zavesil na sociálnu sieť: 

​Neskôr má Weiss slovnú výmenu s policajtom a tvrdí, že nešoféroval. Potom už policajti futbalistu predvádzajú na oddelenie. Z auta postupne vystupuje ešte minimálne ďalších osem osôb. K piatim, ktorí sú už dávno mimo terénneho auta.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy