Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Polícia hľadá muža po operácii hlavy, o pomoc prosí aj verejnosť
Zdielať na

Polícia hľadá muža po operácii hlavy, o pomoc prosí aj verejnosť

HUMENNÉ / Iba v papučiach a tričku s krátkym rukávom. Tak odišiel 53-ročný Jozef z Domova sociálnych služieb. Už tri dni o ňom nikto nič nevie. Muž je po operácii hlavy a podľa otca si takmer nič nepamätá. Polícia a príbuzní prosia o pomoc pri pátraní aj verejnosť.

Nepamätal ani ako sa volal a nepoznal ani svojich blízkych. Jozef odišiel zo zariadenia ešte pred troma dňami. Odvtedy po ňom pátra polícia. Otec nezvestného Jozefa povedal, že syn minulý rok v decembri spadol tak nešťastne, že si poranil hlavu, čím došlo k poškodeniu mozgu. Posledné dva mesiace strávil v domove sociálnych služieb. Ide však o otvorené zariadenie, kde majú klienti voľný pohyb.

"Muž je 170 cm vysoký štíhlej postavy. Na hlave má plešinu s jazvami po operáciách. mal na sebe šedé tepláky, papuče nezistenej farby a pásikované tričko s krátkym rukávom hnedej farby," opisuje muža hovorca KR PZ Prešov, Daniel Džobaník. Jozefovu nezvestnosť nahlásila pracovníčka zariadenia.

Strach o Jozefa však majú aj v obci, z ktorej pochádza. "On bol dosť známy, pracoval na železnici. Poznajú ho, aj kamaráti sú z toho zúfalí,a tak raz na deň si zavoláme či niekto niečo nevie," hovorí starosta obce Ľubiša, Jozef Sklenčár.  Polícia žiada občanov, ktorí by mali akékoľvek informácie o nezvestnom Jozefovi, aby ich oznámili na linke 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy