Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dôchodcu v Nitre privalilo auto, na mieste zomrel
Zdielať na

Dôchodcu v Nitre privalilo auto, na mieste zomrel

NITRA / Oprava auta sa 78 ročnému automechanikovi stala osudnou. K nešťastiu došlo okolo obeda v Nitre na Zobore. Auto sa zosunulo zo zdviháku a spadlo na muža. Ani záchranári už dôchodcovi pomôcť nedokázali.

Sedemdesiatosemročný dôchodca, na pozemku, ktorý vraj predal sa snažil opraviť a spojazdniť staršie auto.

Zrejme preto, aby ho mohol odtiaľ odviezť. Postavil ho na zdvihák a ľahol si pod vozidlo.

Zasahovali hasiči

To, že sa asi niečo deje, si všimla žena z domu oproti a zalarmovala manžela. "Ttrčali mu z auta nohy a ležal bez pohybu asi 5 minút," povedala pre TV JOJ suseda nebohého dôchodcu. Suseda na muža kričali ale na ich výzvy nereagoval.

Susedia, sa muža okamžite spod auta snažili dostať, to sa im ale nepodarilo, vytiahli ho až hasiči. Dôchodcu, dostali spod auta asi do 10 minút, pomocť mu už záchranári nedokázali. Vozidlo sa vraj zošmyklo zo zdviháku a spadlo na neho.

Zomrel na mieste

"Záchranári po príchode na miesto skonštatovali, že 78 ročný muž utrpel mnohopočetné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," uviedol hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Čo sa mohlo stať si susedia vysvetliť nevedia, podľa ich slov muž mal bohaté skúsenosti s opravovaním áut pracoval ako automechanik. Okolnosti tejto udalosti sú v štádiu preverovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy