Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jaroslav išiel do krčmy, jeho telo našiel brat v kanáli
Zdielať na

Jaroslav išiel do krčmy, jeho telo našiel brat v kanáli

ŽIAR NAD HRONOM / Tragédia sa stala na strednom Slovensku. Polícia vyšetruje záhadnú smrť 49 ročného Jaroslava z obce Kosorín. Jeho nevládne telo našiel brat v priepuste odvodňovacieho kanála. Polícia zatiaľ nevie ako sa tam mohlo dostať. Začala trestne stíhanie pre usmrtenie.

Bezvládne telo 49 ročného muža našiel jeho brat . Hľadal ho, pretože sa v noci nevrátil z krčmy. Jaroslav žil s dvomi staršími bratmi v obci Kosorín.

Starých mládencov susedia poznali, hovoria o nich iba v dobrom. Keď Jaroslav zmizol, a nikomu sa od večera neozval, všetkých to znepokojilo.

Príčina smrti

Odvodňovací kanál končí v miestom potoku, popod cestu je spojený asi polmetrovým priepustom a práve tam našli Jaroslavovu topánku. Telo bolo vtlačené v rúre priepustu, bolo tam zakliesnené a tak ho von museli vytiahnuť hasiči.

Na mieste urobil obhliadku tela súdny lekár. Presná príčina smrti ešte v tejto chvíli známa nie. "Na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Je možné, že sa Jaroslav cestou domov pošmykol a udrel. Celú noc pršalo a tak mohla voda, ktorá sa nahromadila v kanáli telo do priepustu zatlačiť. No vylúčiť sa v tejto chvíli nedá ani cudzie zavinenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy