Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agresívny policajt terorizoval susedov, hrozí mu vyhadzov
Zdielať na

Agresívny policajt terorizoval susedov, hrozí mu vyhadzov

ŠALA / Dopravný policajt zo Šale, ktorý znepríjemňoval život susedom zrejme príde o prácu. Ide o prípad zo Žihárca. Susedia tvrdili, že policajt kope do kvetináčov, vulgárne nadáva a jeden z konfliktov aj nakrútili. Dokonca hovorili aj o tom, že za istú odmenu im mal vybaviť pokutu.

"Stále vykrikuje a nadáva tak, ako na tom videu." Takto nám pred časom opísala 68 ročná Katarína správanie suseda - dopravného policajta.

Video, zachytáva konflikt, ktorý nastal potom, ako muž pod vplyvom alkoholu rozbil kvetináče. Stačilo, že dôchodkyňa pred dcérou poznamenala, že ona to upratovať nebude.

Príde o prácu?

O správanie policajta mimo služby sa začali zaujímať aj nadriadení, vyzerá to tak, že v blízkej dobe príde muž o prácu. Nadriadený už začal konanie o prepustení z policajného zboru.

O tom čo sa udialo už dnes pani Katarína hovoriť nechcela, jej manžel nám však povedal, že policajt sa im bol ospravedlniť. V bytovke mal muž znepríjemňovať život aj žene, ktorá býva nad ním, ani tá sa k tomu nevyjadrila. Prekážať mu malo, že má hlučné dieťa.

Dopravný policajt v zbore ešte stále pracuje, prípad aj naďalej vyšetruje inšpekcia ministerstva vnútra. Problémy si však neurobil iba krikom. Manželovi, pani Kataríny podľa jej slov mal sused policajt vybaviť pokutu, ako protislužbu musela za neho dôchodkyňa upratovať spoločné priestory.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy