Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Neznámy muž uniesol mladú ženu, vyskočila z idúceho auta
Zdielať na

Neznámy muž uniesol mladú ženu, vyskočila z idúceho auta

ALABAMA / Obrovské šťastie mala jedna mladá Američanka z Alabamy, ktorej sa podarilo uniknúť nebezpečenému únoscovi. Ten ju zadržiaval v kufri auta. Žena vyskočila z idúceho auta a potom utekala pre pomoc na čerpaciu stanicu. Jej dramatický útek zachytila bezpečnostná kamera. Muž polícii stále uniká.

Dvadsaťpäťročná žena, ktorej identita nie je známa, sa vracala z práce domov, keď ju pred jej bytom v meste Birmingham prepadol ozbrojený lupič. Chcel od nej vymôcť peniaze, ale žena pri sebe nemala žiadnu hotovosť. Zobral jej kabelku a mobilný telefón.

To mu ale nestačilo a naložil mladú ženu do kufra svojho auta a odišiel s ňou preč. Chcel vybrať z karty peniaze, skúšal to aj v bankomate na jednej čerpacej stanici. "Jeho správanie sa nám zdalo podozrivé. Mal zvláštne vrecko, vyzeralo to, akoby mal zbraň," uviedol majiteľ benzínky.

Zlodej sa niekoľkokrát neúspešne pokúšal vybrať peniaze z bankomatu a dokonca majiteľa požiadal o pomoc. Keď mu to ale nešlo, začal byť nervózny. Predavač mu povedal, aby sa vrátil neskôr a opäť to skúsil. Keď sa tak stalo a vrátil sa, kufor vozidla sa zničoho nič otvoril a vyskočila z neho vystrašená žena, ktorá dopadla tvrdo na zem.

Únosca podľa jej výpovede stál na viacerých miestach, keď chcel z bankomatu vybrať hotovosť. Polícii nateraz uniká a jeho totožnosť nie je známa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy