Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena sa zrejme nechtiac obliala horľavinou, je vo vážnom stave
Zdielať na

Žena sa zrejme nechtiac obliala horľavinou, je vo vážnom stave

SUČANY / Krátko pred pol jedenástou večer museli záchranári a hasiči vyraziť k mladej žene do Sučian. Zrejme nešťastnou náhodou sa poliala horľavou látkou. Barbora utrpela popáleniny na takmer 80 percentách tela a jej stav je vážny.

Mladá žena vraj bola v dome zamknutá, jej volanie o pomoc počuli vodári. Stála v okne a zúfalo kričala, chlapom sa navyše naskytol krutý pohľad, na 34-ročnej Barbore malo tlieť oblečenie. Redaktorke TV JOJ sa podarilo zistiť, že k nešťastiu malo dôjsť, keď sa Barbora snažila pomocou tekutého podpaľača zakúriť. Ten sa jej mal vyliať na šaty, ktoré na nej začali horieť.

"Žena mala popáleniny na približne 80 percentách tela, záchranári ju po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Martine," povedal Boris Chmel, hovorca OS ZZS.  Mobilnou intenzívnou jednotkou ju následne previezli na oddelenie popálenín do ba nemocnice. Jej stav je vážny.  Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví, ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy