Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kamión naložený betónom sa zrazil s autom, cestu uzavreli
Zdielať na

Kamión naložený betónom sa zrazil s autom, cestu uzavreli

RUŽOMBEROK / Hlavný cestný ťah za Ružomberkom v smere do Martina bol takmer hodinu úplne neprejazdný. V pondelok predpoludním sa tam zrazilo osobné auto s kamiónom naloženým betónovými tvárnicami. Traja ľudia skončili v nemocnici.

Po zrážke kamióna s autom je zázrak, že niekto vôbec prežil. Dopravná nehoda sa stala približne o pol 12 na obed. Za volantom sedel 49-ročný vodič, ktorý išiel v smere z Martina. Pri prejazde zákrutou prešiel s autom do protismeru. "V protismere sa Peugeot zrazil s nákladným vozidlom Volvo s návesom, ktoré viedol 34-ročný vodič z Dolného Kubína," povedal hovorca KR PZ Žilina Radko Moravčík. 

 Kamionista sa snažil zrážke zabrániť, pri čom vybehol za krajnicu. Osobné auto však napriek tomu, zachytil svojou ľavou stranou. Vodič sa zo zdemolovaného auta vyslobodil sám, jeho dvom spolujazdkyňám pomôcť hasiči.

"Štyridsaťstyriročná žena utrpela polytraumu, čiže viaceré poranenia tela, 49-ročný muž mal poranené zápästie a 75-ročná žena utrpela úraz dolnej končatiny a hrudníka. Všetci traja skončili po ošetrení v nemocnici v Ružomberku," povedal hovorca záchrannej služby Boris Chmel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy