Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Posádku auta nielen zbili, ale im ho aj ukradli
Zdielať na

Posádku auta nielen zbili, ale im ho aj ukradli

HUMENNÉ / Prišli hľadať sestru, no skončilo sa to bitkou a krádežou. Štyria Trebišovčania v Humennom zažili nepríjemnú situáciu. Partia mužov v dvoch autách ich zablokovala, zbila a ešte im aj ukradli ich vozidlo.

Dvadsaťšesť ročný Michal z Trebišova vraví, že v aute bol spolu s otcom a svojimi dvoma synmi. V osade Podskalka hľadali jeho sestru, keď im miestni povedali, že je v Porúbke. Vybrali sa tam autom a potom sa to stalo.

"Chceli sme ísť domov, jeden nás zastavil a povedal – stiahni okno. Odkiaľ si? Z Trebišova. Už začali kopať do auta, skrížili nám cestu a povyťahovali nás," hovorí poškodený Michal Balog.

Michal vraví, že ich zablokovali dve autá. Z jedného vystúpili piati, z druhého štyria ľudia. Nielenže ich podľa Michalových slov zbili, ale dokonca i zobrali auto.

"Boli zadržané osoby podozrivé zo spáchania tohto skutku, následne boli umiestnené do cely predbežného zadržania," hovorí Jana Migaľová, hovorkyňa prešovských krajských policajtov.

Kým kriminalisti a technik dokumentovali situáciu v Porúbke, v samotnej osade zasahovali policajti z obvodného oddelenia v Humennom a tiež príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky. Polícia už v tomto prípade začala stíhanie pre trestný čin lúpeže.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy