Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladé dievča je nezvestné už takmer dva týždne, niet po nej stopy
Zdielať na

Mladé dievča je nezvestné už takmer dva týždne, niet po nej stopy

PREŠOV / Po 19-ročnej dievčine z Kechneca pátrajú prešovskí policajti už od konca minulého mesiaca. Nejaký čas žila s priateľom v dedinke pri Prešove. Práve s ním naposledy telefonovala a povedala mu, že je na nákupe. Odvtedy akoby sa pod ňou zľahla zem.

Nezvestná dievčina sa volá Michaela. Naposledy žila so svojim priateľom v jeho byte. On ohlásil jej nezvestnosť. Michaela zmizla takmer bez stopy. Tie posledné po nej ostali v dedinke Abranovce v prešovskom okrese. Aj tu ju hľadali policajti, okrem iného aj za pomoci obecného rozhlasu.

Policajti prečesávali okolie obce. Hľadali ju aj v miestnej osade, či dokonca medzi miestnou komunitou prívržencov hnutia Hare Krišna. Bez výsledku. Zatiaľ im nepomohla ani informácia, ktorú sama o sebe podala svojmu priateľovi.  "Menovaná sa ešte v ten deň večer telefonicky ozvala svojmu priateľovi, pričom uviedla, že sa nachádza v meste Prešov v hypermarkete, kde nakupuje. Od uvedenej doby sa do bydliska svojho priateľa nevrátila, ani nijako inak sa s ním nekontaktovala," povedala Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov. Michaela má trvalý pobyt v Kechneci v okrese Košice okolie. Zvláštnym znamením je jazva medzi nosom a hornom perou a tetovanie na ľavom prsníku, je vysoká 173 cm, štíhlej postavy, má modré oči a dlhé čierne vlasy. V Abranovciach kde ju naposledy videli veľa o nej nevedia.      

Súvisiace články

Najčítanejšie správy