Polojasno
20°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Muž išiel do baru, v mraze nechal v aute len dvojmesačné bábätko
Zdielať na

Muž išiel do baru, v mraze nechal v aute len dvojmesačné bábätko

USA / Bezpečnostná kamera zachytila nezodpovedného otca, ktorý zašiel do baru a malú dcérku nechal v aute, keď vonku zúrila snehová búrka. Muž si objednal pohárik, po ktorom sa už nevedel postaviť na nohy. Na dieťa si spomenul až po troch hodinách.

Meriett Cox najprv vyzeral byť v poriadku, no potom, čo dopil svoj drink, sa začal potácať a takmer spadol z barovej stoličky. Servírka ho už odmietla obslúžiť a vzala mu aj kľúče od auta. Cox potom požiadal majiteľa baru, aby skontroloval jeho dievčatko, ktoré nechal v nevykúrenom aute viac ako tri hodiny. Dievčatkom bola jeho  dvojmesačná dcérka.

Na naliehanie ostatných potom dieťa priniesol v autosedačke do baru. V tej chvíli už na miesto dorazili strážnici, ktorí Coxa zatkli. "Matka dieťaťa bola v práci. Mala 12 hodinovú zmenu. Keď zistila, čo sa stalo, bola šokovaná, rozčúlená, zhrozená," opisuje situáciu veliteľ miestnej polície, Tim Styka. Policajti sa o dieťa náležite postarali, vymenili mu plienku a nakŕmili ho. Nezodpovedný otec skončil vo väzbe. Na slobodu sa môže dostať až po zaplatení kaucie. Kontakt s dcérkou mu však zakázali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy