Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Záhadné zmiznutie celej rodiny. Polícia podozrieva z troch vrážd syna
Zdielať na

Záhadné zmiznutie celej rodiny. Polícia podozrieva z troch vrážd syna

BREST / Francúzsko žije prípadom štvorčlennej rodiny Troadecovcov, ktorá pred trinástimi dňami záhadne zmizla. Podozrivým z plánu zabiť blízkych a možno i sám seba je dospelý syn, ktorý mal v minulosti psychické problémy aj problémy so zákonom. Vyšetrovatelia získali novú stopu, ktorá by mohla viesť k nájdeniu nezvestných.

Zdravotný preukaz a nohavice osemnásťročnej dcéry v stredu objavil náhodný bežec v priekope v meste Brest, ktoré je vzdialené 270 kilometrov od miesta bydliska. Charlotte Troadec, jej brat Sebastian a rodičia Pascal a Brigitte, ktorí žili v mestečku Orvault neďaleko Nantes, však naďalej zostávají nezvestní, píše ABC News.

Zubné kefky aj elektronika sú preč

Podľa žalobcu je možno podozrivým dvadsaťjedenročný syn. Polícia zahájila vyšetrovanie vraždy, únosu aj nezákonného zadržovania. Vyšetrovatelia v dome rodiny našli stopy krvi oboch rodičov aj Sebastiana. Krv sa nachádzala aj na mobilnom telefóne nezvestného syna a na hodinkách matky. Je zrejmé, že sa niekto krv pokúšal zmyť. 

https://twitter.com/AFPRennes/status/837006066693128194

Z domu zmizli zubné kefky a obliečky z postelí. Pred domom stáli dve zaparkované autá, pričom Sebastianovo auto chýbalo. Rovnako z domu zmizla aj elektronika. 

Veľavravný odkaz

Otec rodiny kedysi trpel depresiami a rovnako mal psychické problémy aj jeho syn. Pred štyrmi rokmi bol dokonca odsúdený na verejnoprospešné práce, pretože sa na blogu vyhrážal smrťou niektorým ľuďom, píše BBC.

"Čo neznášam najviac? Svoj odraz. Z čoho mi je smutno? Z vlastného života. Keby ste vedeli, čo sa deje v mojej hlave, mysleli by ste si, že som blázon," napísal na sociálnu sieť Twitter.

Miestne médiá prirovnávajú prípad k vražde ženy a jej štyroch detí, ktoré našli pochované pod verandou domu v roku 2011, menej než štyri kilometre od domu Troadecovcov. Najstarší z týchto detí bol študentom na rovnakej škole ako Sebastian. Z vraždy podozrievali otca rodiny, ktorý sa ale doteraz nenašiel.

Phone Maps

Súvisiace články

Najčítanejšie správy