Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pokračovanie kauzy opitej matky s dcérou. Jedna skončila na polícii, druhá v nemocnici
Zdielať na
Krimi

Pokračovanie kauzy opitej matky s dcérou. Jedna skončila na polícii, druhá v nemocnici

PREŠOV / Príbeh matky s dcérou, ktoré sa spoločne opili a vybrali k lekárke, má pokračovanie. Obe sadli za volant, každá do iného auta. Potom ako sa zrazili a policajti odhalili to, že šoférovali opité, držali naďalej svorne, aj na mieste nehody. V policajnej cele skončila iba jedna z nich.

"Prúser", ako sa vyjadrila mladšia z dvojice, majú teraz obidve. Na mieste nehody im zadržali vodičáky a hrozí im až ročné väzenie. Hoci obidve nafúkali nad jedno promile, policajti zatiaľ obvinili iba jednu. "Mladšia zo žien bola obvinená z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a bola umiestnená do CPZ. Stíhaná bude v tzv. "superrýchlom" konaní," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik. 

Ako prezradili na mieste nehody, obe sa vybrali spoločne k tej istej lekárke. Prečo každá iným autom a pod vplyvom alkoholu, to už nevysvetlili. Staršia z dvojice ale nezabudla podotknúť, že pred jazdou nepila. Pohárik si vraj dala až neskôr. 

Matka pracovala v centre mesta ako očná lekárka. Jej dcéra mala optiku hneď vedľa. Sídlili na poschodí, no len nedávno prevádzku zrušili. Po dopravnej nehode skončila dcéra v policajnej cele, jej mama je pod dozorom lekárov. "Pacientka je hospitalizovaná v našom zdravotníckom zariadení. Pri prijímaní na hospitalizáciu bola pod vplyvom alkoholu. Prebieha u nej diagnostický proces," informuje hovorkyňa FNsP  Renáta Cenková.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy