Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krimi oslavuje 9. narodeniny. Takto sme začínali
Zdielať na

Krimi oslavuje 9. narodeniny. Takto sme začínali

BRATISLAVA / Ubehlo deväť rokov, čo sa na obrazovkách televízie JOJ objavilo spravodajstvo zamerané na svet zločinu - Krimi noviny. Prvýkrát sa táto relácia vysielala presne 2. februára v roku 2008. Odvtedy si prešla niekoľkými zmenami - premenovala sa na Krimi, niektorí redaktori z redakcie odišli, iní, naopak, prišli. Nejedna slovenská domácnosť si večer bez tejto relácie už ani nevie predstaviť.

„Začiatky boli ťažké, hlavne pre redaktorov, ktorí si museli nájsť kontakty a problematiku, ktorej sa budú venovať. Aktualít nebolo ešte toľko ako dnes. Tím sa kreoval podľa vízie Rola Kubinu (riaditeľ spravodajstva a publicistiky), ktorá bola zahalená rúškom tajomstva. My sme napĺňali jeho predstavy a vidíme, že ľuďom sa naša práca páči, " povedala pred siedmimi rokmi Viera Kundrátová, ktorá patrí medzi neviditeľných ľudí za kamerou, ale ktorej práca sa na obrazovke objavuje každý deň. Podotkla, že výraznou pomocou sú aj regionálni redaktori, ktorí napĺňajú šesťdesiat až sedemdesiat percent vysielania Krimi.

"Sme radi, že si diváci Krimi obľúbili a za tie roky nám zostali verní. Sú neoddeliteľnou súčasťou relácie. Ďakujeme im za inšpiráciu, podnety a nápady. Na začiatku sme do konkurenčného prostredia vstupovali veľmi opatrne a skromne. Cesta, ktorú sme si zvolili, sa ukázala ako správna. Za deväť rokov sme z Krimi urobili značku. Dnes si JOJku o 19:00h púšťajú státisíce divákov, to je pre nás záväzné a motivačné," povedal vedúci vydania Krimi Novín Miroslav Demín. 

Krimi s Monikou Bruteničovou, Michalom Farkašovským, Stanislavou Kováčik a Pavlom Michalkom vysiela TV JOJ každý deň o 19:00 hod.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy