Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kamión vrazil do áut, tie následne do ľudí na ulici
Zdielať na
Krimi

Kamión vrazil do áut, tie následne do ľudí na ulici

TORNAĽA / Na Mierovej ulici v Tornali (okres Revúca) sa stala vážna dopravná nehoda. Kamión vrazil do troch odparkovaných osobných áut, pri jednom z nich stála viacčlenná rodina. Pri nehode zomrel 67-ročný muž na mieste, jedna žena je v kritickom stave a medzi zranenými je aj dieťa. Kamionista mal vraj zdravotné problémy.

Do jedného z áut práve nastupovala viacčlenná rodina, keď do stojacich áut vpálil kamionista. Na mieste nastal obrovský chaos. Pomoc potrebovali niekoľkí zranení ľudia. Starší muž mal uviaznuť pod kolesami kamióna, druhý bol zakliesnený pod autom. Zasahovali štyri posádky záchranárov a dve posádky hasičov.  

Zrážka mala fatálne následky. Šesťdesiatsedemročný muž zomrel na mieste. Záchranári ho oživovali desiatky minút. V nemocnici skončili štyria ľudia, bolo medzi nimi aj malé dieťa. 

"Rimavskosobotská nemocnica prijala troch pacientov, rožňavská jednu pacientku. Najvážnejšie zranenia utrpela jedna zo žien, nie je vylúčený jej prevoz na vyššie pracovisko," objasnil hovorca siete nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ.

Na miesto tragédie prišiel aj riaditeľ banskobystrickej krajskej polície Štefan Šurka. Podľa predbežných zistení by dôvodom tragédie mohli byť zdravotné ťažkosti kamionistu. Podrobí sa preto vyšetreniam. Vyšetrovatelia taktiež zaistili aj kamión, ktorého technický stav taktiež preskúmajú. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy