Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragická autonehoda celej rodiny. Zomrel otec, matka aj syn
Zdielať na

Tragická autonehoda celej rodiny. Zomrel otec, matka aj syn

ČADCA / V sobotu večer sa stala tragická nehoda troch áut pri Oščadnici v okrese Čadca, ktorá si vyžiadala tri ľudské životy. Podľa informácií TV JOJ zahynuli 40 roční rodičia a ich 17 ročný syn. Okrem toho sa pri havárii ťažko zranil 20 ročný muž.

Hasiči museli tri osoby vyslobodzovať z havarovaných vozidiel hydraulickým zariadením. Jedného muža previezli do nemocnice, tri osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom.

Podľa informácií TV JOJ zahynula celá rodina z Rakovej - otec Jozef, mama Marcela a ich sedemnásťročný syn Adrián.

Tragická zrážka

Hasiči sa im ešte snažili pomôcť. Najprv však museli rýchlo postaviť zdemolovaný vrak auta naspäť na kolesá. Dve osoby boli zakliesnené vo vozidle a jedna pod vozidlom

Vyzerá to tak, že vodič auta, ktorý pri zrážke zahynul, zavinil tragickú haváriu, pri ktorej zomreli aj jeho najbližší príbuzní. "V smere zo Žiliny do Čadce mal predchádzať pre ním jazdiace vozidlá, pričom sa nestihol zaradiť do jazdného pruhu a v protismere došlo k zrážke s protiidúcim vozidlom audi," uviedla policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Silný náraz

Silný náraz vytrhol z auta motor, ktorý skončil niekoľko desiatok metrov ďalej. Pri tejto nehode sa ťažko zranil mladík z neďalekej dediny Dunajov. 

"Dvadsaťročného muža záchranári po prvotnom ošetrení vo vážnom stave na umelej pľúcnej ventilácii s polytraumou previezli do nemocnice,“ uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Mladého muža lekári operovali a leží v nemocnici v Banskej Bystrici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy