Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Muž na parkovisku túroval svoje auto tak, až vybuchlo a zhorelo
Zdielať na
Krimi

VIDEO: Muž na parkovisku túroval svoje auto tak, až vybuchlo a zhorelo

CHOMUTOV / Muž v českom Chomutove pri štartovaní auta tak dlho "trápil" motor, až spod kapoty vyšľahli plamene. Po následnej sérii menších výbuchov jeho vozidlo úplne zhorelo a požiar poškodil aj jedno zo susedných áut. Hrozivo vyzerajúcu udalosť zachytili bezpečnostné kamery.

Strážnikov najprv upozornili, že na zaplnenom parkovisku neďaleko ich stanice zmätene pobieha nejaký človek okolo vozidla, z ktorého sa valí hustý dym, píše portál iDnes.cz

Obsluha kamier sa na inkriminované miesto zamerala a rovno volala hasičov. Keď na parkovisko dorazila hliadka, bolo už auto v plameňoch a strážnici sa márne snažili oheň uhasiť hasiacim prístrojom zo služobného vozidla.

"Ako sme vzápätí zistili, vinníkom bol pomerne problémový miestny občan," uviedol hovorca chomutovských strážnikov Vladimír Valenta.

"Do príchodu hasičov sme zabezpečovali, aby sa nikto z okoloidúcich k horiacemu autu nepriblížil a neutrpel zranenia," dodal Valenta.

Škodám na susednom vozidle sa hasičom už zabrániť nepodarilo. "Bohužiaľ k mojej smole. Zatiaľ čakám, ako sa vyrieši oprava. Hlavne že sa nikomu nič nestalo, keď vidím, ako to horelo," reagovala majiteľka poškodeného vozidla.

Prípad prevzala polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy