Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hádka na východe Slovenska skončila otcovraždou
Zdielať na
Krimi

Hádka na východe Slovenska skončila otcovraždou

VRANOV NAD TOPĽOU / V pondelok večer v obci Nižný Hrušov sa pohádal otec so synom a pobili sa. Po bitke skončil starší muž s ťažkými poraneniami hlavy v nemocnici. Muž po niekoľkých hodinách v nemocnici zomrel. Polícia presné okolnosti vyšetruje.

V pondelok večer prišiel syn so svojou rodinou ku svojim rodičom do obce Nižný Hrušov (okres Vranov nad Topľou). Večer medzi nimi prišlo k hádke, po ktorej sa pobili. Okolo 23 hodiny zavolala partnerka mladšieho muža políciu a záchranárov. Po príchode na miesto museli vylomiť zamknuté dvere.

V dome našli zraneného 60-ročného Miroslava s ťažkými poraneniami hlavy. Staršieho muža previezli do nemocnice vo Vranove nad Topľou, kde na druhý deň na ťažké poranenia hlavy zomrel. 

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou vzniesol obvinenie pre zločin zabitia 35-ročnému mužovi z obce Nižný Hrušov. Obvinený mal v kuchyni rodinného domu pod vplyvom alkoholických nápojov, po vzájomných nezhodách fyzicky napadnúť 60-ročného Miroslava, kde ho udrel päsťou do oblasti nosa a dlaňou po tvári. V dôsledku toho napadnutý muž spadol na podlahu, kde ostal ležať. Tam ho útočník ešte kopol do oblasti brucha," povedala Jana Migaľová hovorkyňa KR PZ Prešov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy