Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Starší muž dobil babku palicou, zachraňovali ju hasiči
Zdielať na

Starší muž dobil babku palicou, zachraňovali ju hasiči

BANSKÁ BYSTRICA / Keď sa z bytu na treťom poschodí ozývalo zúfalé volanie o pomoc, susedia zavolali policajtov. Tí sa cez bezpečnostné dvere nevedeli dostať dnu, a tak asistovali hasiči, ktorí sa do bytu dostali cez okno. V izbe našli dobitú dôchodkyňu a nad ňou muža s palicou.

V byte na 3. poschodí býva sama 73-ročná dôchodkyňa. Kričala na susedov, že ju niekto bije. Mali strach o jej život a volali pomoc. Cez bezpečnostné dvere sa dovnútra dostať nedalo, pomáhali preto hasiči. Tí sa do bytu dostali cez okno. Vnútri sa im naskytol šokujúci pohľad. V izbe našli zakrvavenú dôchodkyňu, ktorú bil palicou starší muž.

Podľa polície jej dokonca vyzliekol tričko, ktorým sa ju pokúšal uškrtiť. Zranenú ženu okamžite previezli do nemocnice, rozsah jej zranení ešte známy nie je. Sedemdesiatpäťročného dôchodcu, ktorý ju napadol zase eskortovali na policajné oddelenie. V čase útoku mal viac ako jedno promile alkoholu. Dvojica sa poznala, muž prišiel na návštevu a na ženu zaútočil po slovnej hádke. Muž sa nevyhne trestnému stíhaniu. Za útok na dôchodkyňu mu hrozí 5 až 12 ročné väzenie.

​​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy