Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Smrteľná nehoda pri Lučenci
Zdielať na
Krimi

Smrteľná nehoda pri Lučenci

LUČENEC / Smrteľná nehoda sa stala v utorok večer okolo pol ôsmej večer za Lučencom v smere do Zvolena pri obci Vidinej. Vodič Alfa Romeo pri predbiehaní dostal šmyk a zrazil sa s oprotiidúcim autom, kde sa viezli dve ženy, tie skončili v nemocnici. Vodič Alfa Romeo na mieste zomrel.

Vodič predbiehal nákladné auto na rovnom úseku cesty cez plnú čiaru. Pri zaraďovaní dostal šmyk a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oprotiidúcim autom, ktoré šoférovala mladá, 18-ročná vodička. Auto po náraze odhodilo do priekopy. Vodič Alfa Romeo utrpel mnohopočetné zranenia, ktorým na mieste podľahol. 

Mladá 18-ročná vodička aj so spolujazdkyňou skončili v nemocnici. Štyridsaťsedemročná žena utrpela ťažké zranenie. "Spolujazdkyňa z Málinca, na prednom sedadle, utrpela ťažké zranenia, ktoré si vyžiadajú dobu liečenia a práceneschopnosti viac ako 42 dní. U nebohého vodiča bude požitie alkoholických nápojov zisťované pri súdnej pitve. U vodičky Peugeotu alkohol zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 6-tisíc eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania a bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy," povedala hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Mária Faltániová. 

POLÍCIA

POLÍCIA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy