Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Terézia porodila dieťa do vane, policajti ho našli mŕtve v skrini
Zdielať na

Terézia porodila dieťa do vane, policajti ho našli mŕtve v skrini

SPIŠ / Otrasný prípad na Spiši. Podľa obyvateľov obce Odorín v skrini pri dome našli mŕtve novorodeniatko. Objavili ho policajti, na základe zlej predtuchy miestnych obyvateľov.

Miestnym bolo podozrivé, že žena, ktorá bola predtým tehotná, zrazu chodila bez tehotenského bruška a o novorodeniatku nehovorila. Preto zavolali políciu.

Podľa informácií TV JOJ bola žena matkou štyroch detí. Piate vraj sama porodila doma vo vani.

Podľa našich informácií dieťa našli policajti v skrini mimo domu. Pomoci mu už nebolo. Miestni odhadujú, že porodiť mohla maximálne pred týždňom. Terézia už bola matkou štyroch detí. Tie s ňou nežili podľa obyvateľov obce už od leta.

"To za akých okolností došlo k úmrtiu novorodenca polícia zisťuje a v predmetnú vec prešetruje ako podozrenie zo spáchania zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou. K určeniu príčiny smrti bola nariadená pitva, ku ktorej bol prizvaný aj súdny znalec," uviedol k prípadu krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Výsledky pitvy ukážu aj to, či dieťa po pôrode žilo, alebo sa už narodilo mŕtve. Až potom policajti rozhodnú o ďalšom postupe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy