Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Muži z osady kradli meď vo Veľkej Lomnici, skončila v zberných surovinách
Zdielať na
Krimi

Muži z osady kradli meď vo Veľkej Lomnici, skončila v zberných surovinách

VEĽKÁ LOMNICA / Ani kamera, oplotenie a stromy neodradili dvojicu zlodejov od toho, aby z luxusného zrubu ukradli medené rozvody a iný materiál za dve tisíc eur. Zrub sa nachádza v tej istej obci, v ktorej páchatelia žijú. Vo Veľkej Lomnici.

Dom sa nachádza za golfovým ihriskom vo Veľkej Lomnici. Zlodeji ukradli medené odkvapy, medené žľabové kotlíky a niekoľko medených kolien. Páchateľom sa z miesta činu podarilo ujsť, polícia ich ale vypátrala o niekoľko hodín. Vyšetrujú ich na slobode.

Obaja páchatelia žijú v osade vo Veľkej Lomnici. Zdeno pred kamerou utekal a nechcel sa k prípadu vyjadriť. Róbert pre televíziu JOJ vysvetlil svoje konanie. "Mám dvojičky a nemám peniaze. Dva dni pili len čaj. Za peniaze som kúpil mlieko, plienky a jedlo pre deti," vysvetlil jeden z páchateľov Róbert.

Meď skončila v zberných surovinách a obaja muži si prilepšili o 150 eur. Majiteľ domu vypočítal škodu až na 2 000 eur. Polícia už začala trestné stíhanie za prečin krádeže a prečin porušenia domovej slobody.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy