Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž chcel skočiť zo strechy. Od policajného vyjednávača si pýtal pivo
Zdielať na
Krimi

Muž chcel skočiť zo strechy. Od policajného vyjednávača si pýtal pivo

RIMAVSKÁ SOBOTA / Tridsaťročný muž vyliezol v piatok večer na strechu obchodného domu v Rimavskej Sobote a vyhrážal sa samovraždou. Za tento zúfalý čin môže podľa našich informácií konflikt s partnerkou. Svoju úlohu zrejme zohral aj alkohol, alebo iné omamné látky.

Tridsaťročný muž sa v piatok v noci dostal na strechu obchodného domu v Rimavskej Sobote, ktorý momentálne rekonštruujú. Muž sa pohyboval asi v osemmetrovej výške a hrozilo, že spadne, alebo skočí. Pohyb cudzej osoby si všimol stavbyvedúci.

Muž sa chvíľami správal naozaj nebezpečne. Na strechu za ním vyšli policajti, ako aj policajný vyjednávač. Blízko seba ich však nepustil, a pýtal si od nich pivo. Na parkovisku čakali záchranári aj hasiči.

Drámu po niekoľkých minútach ukončil jeden z policajtov. Zakročil tak nečakane, že muž ani nestihol protestovať. Celý zákrok trval približne pol hodinu. Záchranári muža previezli na psychiatriu.

Asi 5 hodín pred touto udalosťou prijali na polícii informáciu o nezvestnosti tohto muža. Cestoval z Čiech, no domov už nedorazil.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy