Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dráma na diskotéke v Banskej Bystrici
Zdielať na
Krimi

Dráma na diskotéke v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA / Nešťastím sa skončila v piatok diskotéka v Banskej Bystrici. V nočnom klube spadol z niekoľkých metrov mladý muž z nitrianskeho okresu. Jeho zdravotný stav je stále kritický. Policajti zisťujú aj to, či za tragédiou nie je alkohol alebo drogy.

Mladý. 34-ročný muž, podľa svedkov spadol z VIP balkóna z výšky približne štyroch metrov. Radoslav pochádza z Veľkého Zálužia, čo presne sa v noci okolo tretej odohralo, zatiaľ jasné nie je.

Podľa svedkov vyliezol až na zábradlie, z balkóna spadol nešťastne rovno na hlavu, medzi tancujúcich ľudí. Svedkovia hneď volali záchranárov. Tí sa mladého muža snažili priviezť k vedomiu.

"Tridsaťštyriročný muž bol na umelej pľúcnej ventilácii v kritickom stave s poruchou vedomia po prvotnom ošetrení transportovaný záchranármi do nemocnice v Banskej Bystrici," upresnil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Snažili sme sa spojiť aj s majiteľmi nočného podniku, ich stanovisko sa nám zistiť nepodarilo, telefón bol stále obsadený. Prečo a ako k nešťastnému pádu došlo zisťujú už aj policajti.

"Polícia v Banskej Bystrici začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví z nedbanlivosti," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Mladý muž je v opatere lekárov na anesteziologicko-resuscitačnom oddelení. Podľa doterajších informácií je v umelom spánku a stále bojuje o život.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy