Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia zverejnila VIDEO z dolapenia väzňa na úteku Behana
Zdielať na

Polícia zverejnila VIDEO z dolapenia väzňa na úteku Behana

PIEŠŤANY / Národná kriminálna agentúra zverejnila zábery, ktoré zachytávajú policajnú akciu a samotné zadržanie väzňa Ľubomíra Behana. Ten ušiel z leopoldovskej väznice ešte v júni. Polícia Behana zadržala v sobotu o pol štvrtej nad ránom v dome svojho otca na povale, kde mal tajný úkryt.

Ľubomír Behan, ktorý ušiel z leopoldovskej väznice je opäť za mrežami. Policajtom sa ho podarilo chytiť v noci z piatka na sobotu v obci Ostrov pri Piešťanoch o 3:35 ráno. Ľubomír Behan sa ukrýval v dome svojho otca na povale, na úteku bol od júna. Behana policajti v sobotu o 5:45 odviezli do leopoldovskej väznice. 

Priebeh zásahu

Policajti počas vyšetrovania získali informácie o možnom úkryte väzňa na úteku. Konkrétne malo ísť o rodinný dom na adrese trvalého bydliska otca hľadaného muža. Do policajnej akcie bolo zapojených viacero policajných zložiek - prezidiálni cieľoví pátrači, príslušníci národnej kriminálnej agentúry, policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trnave a psovodi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

"V sobotu 8.10. o pol štvrtej ráno bol zúčastnenými policajtmi hľadaný Ľubomír B. zatknutý. Hľadaný Ľubomír B. sa mal v tomto čase cielene skrývať vo vopred pripravenom úkryte na povale domu, pričom na výzvy polície nereagoval. Po zatknutí bol Ľubomír B. eskortovaný na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Piešťanoch a následne umiestnený do ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Leopoldove," uviedol Martin Wäldl z oddelenia komunikácie Prezídia Policajného zboru.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy