Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stará mama viezla do školy vnúčatá. Deväťročný neprežil
Zdielať na
Krimi

Stará mama viezla do školy vnúčatá. Deväťročný neprežil

CEMJATA / Iba deväťročný školák prišiel dnes ráno o život pri dopravnej nehode pri Cemjate neďaleko Prešova. Spolu so sestrou ich viezla do školy stará mama. Zrazili sa s osobným autom v protismere. Chlapček nehodu neprežil, jeho sestru a babku odviezli do nemocnice.

Z protismeru sa starej mame s vnúčatami do cesty vyrútilo osobné auto. Predná časť havarovaného auta, v ktorom sedeli dve malé deti, bola totálne zničená. Päťdesiatštyriročnáročná žena, ktorá ich viezla, bola vo vážnom stave a navyše zakliesnená na sedadle vodiča.

"Naša jednotka vytrihovala vodičku, kotrá bola zakliesnená za volantom," povedal veliteľ zásahu Jozef Demek. Ženu vyslobodili z auta, no s vážnymi zraneniami ju ihneď previezli do nemocnice. už krátko po prevoze musela podstúpiť operáciu. 

Kým ženu vystrihovali hasiči, záchranári sa ujali zranených súrodencov. Dievčatko previezli do nemocnice. "Je prijatá s veľmi ťažkými zraneniami na operačné sály, kde bojuje o život," povedal Marek Paľo, námestník pre nechirurgické odbory. Stav jej o rok mladšieho brata bol už po príchode záchranárov na miesto nehody veľmi vážny. "Deväťročný chlapec utrpel mnohopočetné poranenia, nepodarilo sa ho oživiť," informuje hovorca záchranárov Boris Chmel.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy