Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Policajná naháňačka na východe Slovenska
Zdielať na

Policajná naháňačka na východe Slovenska

HUMENNÉ / Opitý vodič v pondelok unikal policajtom na ceste medzi Humenným a obcou Adidovce. Podľa informácií televízie JOJ z prostredia vyšetrovania padli počas naháňačky aj varovné výstrely. Vodič zo Sniny napokon havaroval pred dedinou.

Na východe Slovenska sa popoludní odohrala policajná naháňačka. Muž utekal pred policajtmi z Humenného v smere na obec Adidovce. Podľa svedkov pri nej padlo niekoľko výstrelov. 

Podľa slov svedkov, začali policajti biele auto naháňať už v Humennom. Vodič nereagoval na výzvy polície a pokračoval ďalej v jazde. Známý 31 ročného Alexandra tvrdí, že muž auto, na ktorom jazdil, ukradol svojmu otcovi. 

Streľba

"Ukradol kľúče aj s autom a utiekol do Humenného. Auto ukradol svojmu otcovi," uviedol sused.

Podľa informácii TV JOJ z prostredia vyšetrovania padlo počas naháňačky niekoľko varovných výstrelov. Muž napokon zrejme v dôsledku riskantnej jazdy a značného vplyvu alkoholu havaroval pri obci Adidovce.

To, že šoféroval opitý potvrdila aj polícia. "31 ročný muž zo Sniny ako vodič motorového vozidla bol pod vplyvom alkoholu," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Dve promile

Podľa zistení TV JOJ mal v krvi takmer dve promile alkoholu. Zdemolované auto museli z poľa odtiahnuť pomocou ťažkej techniky. Na mieste zasahovali aj humenskí hasiči.

"Nakoľko sa táto udalosť práve dokumentuje, v tomto štádiu k nej nie je možné posyktnúť momentálne bližšie informácie," dodala prešovská policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy