Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Manželom vošiel do cesty medveď, auto skončilo v priekope
Zdielať na

Manželom vošiel do cesty medveď, auto skončilo v priekope

BANSKÁ BYSTRICA / Manželský pár, ktorý sa vracal z práce narazil do medveďa. Podľa vodiča sa veľké zviera objavilo tesne pred autom, vybehlo z lesa rovno na cestu. Auto po zrážke skončilo v priekope prevrátené na streche. Zviera zmizlo v kukuričnom poli.

Zviera podľa vodiča vybehlo z lesa rovno na cestu. "Bol obrovský. Zjavil sa pred autom. Zrazu vybehol, tak som ho trafil predkom," hovorí Maximilián Holub. Medveď mal zrejme namierené na kukuričné pole, ktoré je na druhej strane cesty, no skončil rovno pod kolesami prichádzajúceho auta, v ktorom sedeli manželia.

Zrážka s medveďom

Podľa vodiča vybehol medveď z lesa pri ceste. "Vošiel mi proste do cesty a ja som sa s ním zrazil," dodáva. 

Po silnom náraze odhodilo auto do protismeru. Tridsaťosemročný vodič strhol volant, pokúšal sa dostať späť do svojho jazdného pruhu, napokon auto skončilo v priekope prevrátené na streche.

"Auto išlo do jednej aj do druhej strany a prevrátilo sa. Predok má celý rozbitý. Úlomky z neho len lietali," opisuje nehodu svedok. "Mali šťastie, že nešlo auto v protismere a s nikým sa nezrazili," dodáva Ján Benčťík z odťahovej služby. 

Bez zranení

Manželia vyviazli zo zrážky bez vážnejších zranení. Zviera po náraze zmizlo v kukuričnom poli, hoci sa ho pokúšali nájsť hasiči aj policajti. Nikto tak nevie v akom stave po zrážke je. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy