Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Opitý Marcel viezol v aute deti, všetci skončili v rukách lekárov
Zdielať na
Krimi

Opitý Marcel viezol v aute deti, všetci skončili v rukách lekárov

MICHALOVCE / V podguráženom stave si za volant sadol 32-ročný Michalovčan Marcel. jazdu ale nezvládol a havaroval. Nezodpovedný muž pritom viezol v aute svoju priateľku a jej dve malé deti. Všetci štyria skončili v opatere lekárov.

Mladý vodič si za volant sadol potužený alkoholom. Nezvládol ale riadenie a napálil do stromu.

"Ja som tadiaľ išiel so psom a on akurát dostal šmyk, ho zanieslo a fajný rachot to bol. Dosť tam kričala žena aj deti," hovorí svedok Pavol Pliška.

Marcel najprv narazil do stromu a potom čelne vrazil do ďalšieho. Celá predná časť auta zostala po silnom náraze úplne zdemolovaná.

Deti v aute

Spolu s vodičom sa v aute viezla jeho priateľka a jej dve malé deti. Z auta podľa svedkov bolo počuť hlasné výkriky a plač.

"Tridsaťjedenročná žena a 5-ročný chlapec utrpeli zlomeninu hornej končatiny, 32-ročný muž a 7-ročný chlapec mali úraz hlavy. Všetci boli pri vedomí a záchranári ich previezli do nemocnice v Michalovciach," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Dve promile

Marcelovi po vytriezvení hrozí obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Podľa zistení televízie JOJ totiž nafúkal až dve promile.

"Vykonanou dychovou skúškou na zistenie požitia alkoholu bola u vodiča nameraná hodnota 2,10 promile," potvrdil košický krajský hovorca Alexander Szabó.

Marcel je pritom vodičom z povolania. Pracuje ako taxikár.

"Poverený príslušník vodiča obvinil zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čomu hrozí až ročné väzenie," dodal Szabó.

Opitý Marcel viezol v aute deti, všetci skončili v rukách lekárov, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Najčítanejšie správy