Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zrážka áut vo vysokej rýchlosti. Dvaja muži skončili v nemocnici
Zdielať na
Krimi

Zrážka áut vo vysokej rýchlosti. Dvaja muži skončili v nemocnici

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM/TRENČÍN / Vážna dopravná nehoda sa stala na ceste medzi Novým Mestom nad Váhom a Trenčínom. Vo veľkej rýchlosti sa zrazili dodávka a osobné auto. V ňom sa viezli traja mladí muži. Kým vodičom sa nič nestalo, dvaja spolujazdci skončili v nemocnici.

Pod nehodu sa podpísala chyba 30-ročného vodiča osobného auta, ktorý odbočoval z hlavnej na vedľajšiu cestu. Vošiel ale priamo pod kolesá oproti idúcej dodávke.

Desať metrov

Vodič dodávky podľa vlastných slov nemal najmenšiu šancu zrážke zabrániť. Auto pred ním náhle zabočilo vo vzdialenosti asi desať metrov.

"Auto vošlo do jazdnej dráhy veľkej dodávke, ktorá išla po hlavnej ceste. Nedal prednosť v jazde," hovorí znalec z odboru cestnej dopravy Milan Holéci.

Dvaja zranení

Kým vodič dodávky sedel v aute sám, v osobnom aute sa viezli traja mladí muži.

Na miesto vyrazili všetky záchranné zložky z neďalekého Trenčína, vrátane dvoch sanitiek.

"Po našom príchode na miesto boli osoby mimo áut. Zraneným sme poskytli predlekársku pomoc. Riadili sme premávku," uviedol veliteľ zásahu Vladimír Bečák.

Vodiči sa nezranili

Pri nehode sa zranili dve osoby. Najhoršie dopadol mladík, ktorý sedel v aute vzadu. Sťažoval sa na bolesť v hrudníku. Obaja zranení sú mimo ohrozenia života.

Vodiči sa pri nehode nezranili. Dychové skúšky u oboch boli negatívne. Nehodu vyšetrujú policajti.

Zrážka áut vo vysokej rýchlosti. Dvaja muži skončili v nemocnici, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy