Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bitka po futbalovom zápase v Trnave, polícia predviedla 18 ľudí
Zdielať na

Bitka po futbalovom zápase v Trnave, polícia predviedla 18 ľudí

TRNAVA / Atmosféra po futbalovom zápase Trnava - Žilina (3:0) bola poriadne horúca. Niektorí fanúšikovia evidentne nezvládli prehru hostí a rozhodli si to vybaviť s domácimi.

Horkokrvní fanúšikovia sa aj tentokrát postarali veľké problémy v Trnave. Prehru Žiliny nezlvádli jej fanúšikovia a po zápase potrebovali vypustiť paru.

"Po ukončení zápasu neuposlúchli výzvy polície a na Kollárovej ulici došlo aj k vzájomnému napadnutiu fanúšikov. Medzi predvedenými prevažovali fanúšikovia MŠK Žilina," uviedla policajná hovorkyňa trnavskej krajskej polície Martina Kredatusová.

Zásah záchranky

Zranenie jedného z fanúšikov si vyžiadalo zásah záchranárov. "Tridsaťtriročný muž mal otvorenú ranu na hlave. Záchranári ho po prvotnom ošetrení transportovali do trnavskej nemocnice," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Zranenie mu podľa svedkov spôsobil druhý fanúšik úderom fľašou. Polícia počas zákroku musela použiť donucovacie prostriedky. "Ich použitie bolo vyhodnotené v súlade so zákonom," dodala Kredatusová.

Osemnásť ľudí

Polícia počas bezpečnostných opatrení predviedla 18 ľudí. Nikoho neobvinili, jednalo sa iba o priestupky. okrem vzájomných napádaní sa ich dopustili už počas cesty na štadión.

"Tým, že mali zahalené tváre spôsobom sťažujúcim ich identifikáciu," dodala Kredatusová.

Pozrite si autentické zábery:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy