Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Viktória (12) a Sára (13) skončili v nemocnici. Otrávili sa alkoholom
Zdielať na
Krimi

Viktória (12) a Sára (13) skončili v nemocnici. Otrávili sa alkoholom

POPRAD / V popradskej mestskej časti Matejovce v utorok večer našli dve nevládne telá dievčatá. Jedno malo dvanásť rokov, druhé trinásť. Obe vo vážnom stave previezli do nemocnice.

Záchranári priviezli dievčatá do nemocnice okolo devätnástej hodiny večer. Podľa informácií reportérky TV JOJ Zuzany Pojedincovej boli obe v bezvedomí. Jedna z nich bola v kritickom stave.

"Obe dievčatá boli intoxikované alkoholom. Záchranári ich previezli do popradskej nemocnice," uviedol hovorca Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Vedenie nemocnice nebude o ich stave informovať, pretože ide o maloleté pacientky.

Viktóriu a Sáru našla hliadka mestskej polície ležať na tráve pod oknami panelákov v Matejovciach. Nevládne telá dievčat si všimli aj miestni obyvatelia, ktorí zavolali pomoc. Jedno z dievčat už nekomunikovalo vôbec.

Dve dievčatá ušli

"Hliadka po príchode na miesto zbadala štyri dievčatá, z ktorých dve sa dali na útek. Druhú dvojicu našli pod vplyvom alkoholu, jedno dievča ležalo na zemi pri garážach takmer v bezvedomí, druhá dievčina mala snahu ujsť, no stav, v akom bola, jej to nedovoľoval," uviedol náčelník popradskej mestskej polície Štefan Šipula.

Aj tie, ktoré ušli, neskôr mestskí policajti našli a odovzdali rodičom. Aj oni mali v dychu alkohol.

Viktória, ktorá navštevuje Základnú školu Jarná, ďalšie tri základnú školu priamo v Matejovciach. Vedenie školy nechce incident komentovať, pretože k nemu došlo mimo areálu a vyučovacích hodín.

Pozrite si reportáž Zuzany Pojedincovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy