Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nehoda v Žiline, kamión zostal zakliesnený medzi dvomi cestami
Zdielať na

Nehoda v Žiline, kamión zostal zakliesnený medzi dvomi cestami

Žilina - V Žiline sa stala vážna dopravná nehoda. Kamión skončil zakliesnený medzi dvomi cestami na tráve. Poľského vodiča vytiahli z kabíny hasiči. Premávku na ceste, kde sa nehoda stala sprejazdnili až po polnoci.

Dopravná nehoda sa stala na ceste z Kysúc v smere do Žiliny krátko pred deviatou hodinou večer. Kamión pri odbočke na Považský Chlmec prerazil zvodidlá a narazil do lampy. Následne na to prešiel cez trávu na ďalšiu frekventovanú cestu. Váha prívesu ho ale vrátila späť a zostal zakliesnený v zemi.

Vodiči, ktorí išli za ním si už pred nehodou všimli, že má kamionista problémy. Ešte predtým ako skončil vo svahu, narazil do stredových zvodidiel.

Pomáhal policajt v civile

Kamionistovi sa okamžite snažili pomôcť okoloidúci vodiči. Medzi nimi bol aj policajt z Obvodného oddelenie Žilina-východ, ktorý bol v civile. Práve on zavolal všetky záchranné zložky.

Poľský vodič kamiónu bol po príchode záchranárov v bezvedomí. Z kabíny ho dostali až hasiči. Dvaja boli v kabíne, piati pod kamiónom. Pre zlý terén, v ktorom kamión bol, sa museli vzájomne istiť.

Na mieste nehody bola reportérka Andrea Lukoničová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy