Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Opitý kamionista, ktorý sa pokúsil utiecť z polície, pozná svoj trest
Zdielať na
Krimi

Opitý kamionista, ktorý sa pokúsil utiecť z polície, pozná svoj trest

PREŠOV / Opitý kamionista z východu Slovenska, ktorý sa pokúsil o útek z policajnej stanice, už pozná svoj trest. Sudca Okresného súdu v Prešove mu vymeral pobyt za mrežami s podmienkou. Okrem toho nemôže sedem rokov šoférovať.

Zadržaný kamionista je už odsúdený. Po operačnom zákroku je ale naďalej hospitalizovaný v prešovskej nemocnici. Spravodlivosť ho dostihla priamo na nemocničnom lôžku.

Keďže lekár vzhľadom na jeho zdravotný stav neodporúčal jeho presun mimo nemocnice, musel sudca prísť za obvineným. Potvrdil to aj hovorca Krajského súdu v Prešove Michal Drimák s tým, že sudca vykonal informatívny výsluch priamo v zdravotníckom zariadení.

Dostal trest

Muž, ktorý najprv nafúkal za volantom, sa spravodlivosti nevyhol ani potom, ako na policajnej stanici vyskočil z okna toalety. Dopadol na súkromné auto policajta tak nešťastne, že si zlomil nohu, že ho museli operovať.   

Za jazdu pod vplyvom alkoholu dostal trest 8 mesiacov za mrežami s podmienkou na 18 mesiacov. Po prepustení z nemocnice si navyše nesadne za volant 7 rokov. Rozhodnutie je právoplatné.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy