Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tento muž prepadol so zbraňou herňu v centre Trenčína, hľadá ho polícia
Zdielať na

Tento muž prepadol so zbraňou herňu v centre Trenčína, hľadá ho polícia

TRENČÍN / Veľkú odvahu ukázala mladá krupierka v herni v centre Trenčína. Nezľakla sa ozbrojeného páchateľa, ktorý na ňu namieril zbraň. Nestratila duchaprítomnosť a zamkla pred ním dvere vedúce k pokladni. Napriek tomu, že nič nezobral mu hrozí 12-ročné väzenie. Priamo pri čine ho totiž nasnímali kamery.

Neznámy muž vošiel do herne v centre Trenčína s jediným cieľom. Ulúpiť peniaze. Tie však nedostal.

Pár minút po pol desiatej dopoludnia, prichádza ku dverám maskovaný muž. Na oči si dáva slnečné okuliare a vchádza dovnútra. "Neznámy páchateľ prišiel k barovému pultu a vytiahol strelnú zbraň," uviedla policajná hovorkyňa Elena Antalová.

tv joj

Zasiahla krupiérka

Len čo vošiel dnu, okamžite sa zdal krupierke podozrivý. Začal na ňu kričať, aby mu dala peniaze. Žena však nespanikárila. Podľa polície zatvorila a zamkla dvere, aby mu zabránila vstúpiť k pokladni.

To ju zachránilo. Páchateľ sa zľakol a ušiel. Žena sa schovala pod stôl a privolala policajtov. Krupierka je podľa jej slov stále v šoku a o tom čo sa stalo nemá podľa jej slov silu rozprávať.

tv joj

Opis páchateľa

"Páchateľ je vysoký 175 až 180 cm, má strednú postavu," upresnila opis páchateľa policajná hovorkyňa.

Muž sa odvážil lúpiť za bieleho dňa, napriek tomu, že herňa sa nachádza na frekventovanej ulici. Bez maskovania sa tu pohyboval dlhší čas. Policajti zistili, že neznámy páchateľ predtým ako vošiel do herne, asi 30 minút pozoroval okolie.

Policajti žiadajú prípadných svedkov, ktorí poznajú identitu tohto muža, aby zavolali na linku 158. Napriek tomu, že nič nevzal, hrozí mu vysoký trest od 7 do 12 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy