Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Michalovciach podpálili auto invalidnej dôchodkyni
Zdielať na
Krimi

V Michalovciach podpálili auto invalidnej dôchodkyni

MICHALOVCE / Invalidnej dôchodkyni Kataríne z Michaloviec niekto v noci úmyselne podpálil auto. Zaparkovala ho pod oknami paneláka. Keďže býva na prízemí, požiar ju ihneď zobudil. Vozidlo zhorelo takmer do tla.

Auto začalo horieť krátko pred druhou hodinou ráno. Šľahajúce plamene poškodili aj vedľa stojace vozidlo. Hasiči boli na mieste v priebehu pár minút.

Katarína sa len bezmocne prizerala, ako jej požiar ničí auto. Keďže je invalidnou dôchodkyňou a má vážne zdravotné problémy, netuší ako bude cestovať k lekárovi.

Podpálené úmyselne

Ako sama tvrdí, bez auta sa ani nepohne. Oheň jej stihol úplne zničiť celú prednú časť auta. Požiar bol veľmi silný, a tak sa plamene rozšírili aj na susediace auto.

Obhorená na ňom zostala celá bočná časť. Podľa zisťovateľa príčin požiarov, Opel niekto podpálil úmyselne. Polial ho horľavou kvapalinou a zapálil. Majitelia oboch áut škodu vyčíslili na 3 700 eur. Požiarom sa zaoberá aj polícia.

"Som na invalidnom dôchodku a bez auta som stratená. Neviem si to ani predstaviť, ja sa bez auta nepohnem nikde," hovorí Katarína.

Na mieste bola redaktorka Andrea Točená:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy