Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Traja chlapci z východu brutálne zbili suseda, ten zomrel
Zdielať na
Krimi

Traja chlapci z východu brutálne zbili suseda, ten zomrel

BARDEJOV / Traja mladíci vo veku trinásť až sedemnásť rokov napadli muža v jeho vlastnom dome. Podľa polície ho brutálne dobili päsťami a dokopali. Muž po útoku zomrel.

Obyvatelia, ktorí mladíkov poznali, tomu nemôžu uveriť. Mladí chlapci vo veku 13, 15 a 17 rokov majú podľa polície na svedomí smrť 55-ročného Pavla.

"On bol dobrý chlap, taký férový, nikomu neublížil," hovorí jeden z obyvateľov.

Tragická krádež

Chlapci muža prepadli v jeho vlastnom dome.

"Útočníci od muža žiadali peniaze a opakovane ho udierali do hlavy, rúk, nôh a do celého tela," informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Pre pár eur ho zbili tak surovo, že ho pripravili o život. Pavol zomrel v nemocnici na následky zranení.

"Výsledok pitvy preukázal, že muž zomrel na následky vnútrolebečného poúrazového krvácania, mal zlomeniny rebier a tvárových kostí," potvrdila Migaľová.

Policajné obvinenie

V dedine sa povráva, že v čase keď napadli Pavla, boli chlapci pod vplyvom omamných látok. "Vraj mali marihuanu," hovorí jedna z obyvateliek.

Polícia už dvoch z troch útočníkov obvinila. "Pätnásťročný Dávid a 17 ročný Kristián bol vyšetrovateľom obvinený z lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody," informovala Migaľová.

Najmladší z nich ešte nie je trestnoprávne zodpovedný.

"Okresný súd Bardejov vzal oboch obvinených do väzby z dôvodov, že by mohli ujsť, prípadne pokračovať v páchaní trestnej činnosti,"
potvrdil hovorca súdov v Prešove Michal Drimák.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy