Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bitka v podniku. Štamgastom vadil nemecký jazyk
Zdielať na

Bitka v podniku. Štamgastom vadil nemecký jazyk

BOJNÁ / Bitka v dedine Bojná pri Nitre skončila dvoma zranenými a trestným oznámením na polícii. Jeden zo štamgastov krčmy zaútočil na muža z Rakúska a jeho kamaráta preto, že hovorili nemecky. Dvadsaťjedenročný mladík mal po bitke také zranenia, že ho museli operovať.

Miloš sa v krčme stretol s Rakúšanom. Konflikt začal asi po pol hodine, keď muži sediaci pri vedľajšom stole na nich vykrikovali.

"Celé sa to začalo preto, že oni počuli, že sa bavíme po nemecky. Aj barmanka zasiahla," tvrdí napadnutý Miloš.

Nechcel problémy

Mladík ich upozornil, že o problémy nestojí a má zranenú ruku. "Povedal som mu, že inak si trúfam na každého a to ho naštvalo. Dal dole tričko a hneď som dostal ranu, ale vôbec som sa nebránil," dodáva.

Počas bitky sa ušlo aj mužovi z Rakúska. "Ja som dostal dve rany na hlavu. Jeho udrel čelom na čelo. Má štyri alebo päť stehov nad obočím," vykresľuje bitku mladík.

Oznámenie na polícii

Podľa Miloša útočil príbuzný majiteľky podniku. Po bitke sa vyhrážali, aby nevolali políciu.

"Dobehol jeho syn a vravel ´to je môj otec a na neho nepodávaj trestné oznámenie, nemáš predstavu, ako to môže skončiť´," tvrdí Miloš.

Zveličená bitka

Muži ale policajtov zavolali po príchode domov. "Polícia prípad realizuje ako výtržníctvo v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví," dodala nitrianska krajská hovorkyňa Renáta Čuháková.

Majiteľka podniku si myslí, že je všetko zveličené. "Bitka to nebola žiadna. Do seba skákali ako kohúti, dali si pár faciek a potom som prišla a ukončila to," hovorí Viola Bečková.

Zákazníkom vadili nemecky hovoriaci návštevníci, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy