Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vodič unikal pred políciou, narazil do stromu a z miesta nehody ušiel
Zdielať na

Vodič unikal pred políciou, narazil do stromu a z miesta nehody ušiel

TRNAVA / S drahým luxusným autom sa najprv predvádzal na parkovisku v Trnave. Potom unikal policajnej hliadke. Nakoniec narazil do stromu, pričom odtrhol zadnú časť auta. Kým policajti prišli na miesto nehody, tento vodič ušiel.

Náraz bol taký silný, že jednotlivé časti auta boli roztrúsené v okolí niekoľkých desiatok metrov od nehody.

Utiekol polícii

Mladý vodič najskôr na parkovisku v Trnave driftoval a podľa svedkov aj ohrozoval ostatných. Len do momentu, kedy zbadal prichádzajúcu privolanú policajnú hliadku.

"Policajná hliadka dávala vodičovi znamenie na zastavenie vozidla, ktoré vodič nerešpektoval a policajnej hliadke začal unikať z Trnavy smerom na obec Bučany," uviedla policajná horkyňa trnavskej polície Mária Linkešová.

Narazil do stromu, ušiel

Za pravotočivou zákrutou pred obcou Bučany vo vysokej rýchlosti s autom vyletel z cesty a narazil pravou zadnou časťou do stromu. Na miesto boli privolaní záchranári. Po príchode na miesto zistili, že vo vozidle nikto nebol.

Vodič z miesta nehody ušiel. Podľa informácií TV JOJ bol vo vozidle sám. "Pracujeme aj s verziou, že vodičovi niekto mohol po nehode pomôcť utiecť," dodala Linkešová.

Policajti si nie sú istí, či šoféroval majiteľ vozidla alebo niekto iný. "Podozrivý je 22-ročný muž zo Serede," dodala policajná hovorkyňa. Incident polícia rieši ako priestupok.

Pozrite si priloženú reportáž:

Najčítanejšie správy