Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na východe Slovenska lovili policajti najhľadanejšieho teroristu sveta
Zdielať na
Krimi

Na východe Slovenska lovili policajti najhľadanejšieho teroristu sveta

SENNÉ / Rodinný dom v obci Senné na východe Slovenska obkľúčilo množstvo policajtov. Dôvodom bol podozrivý muž, ktorý sa nápadne podobal na najhľadanejšieho muža planéty - Salaha Abdeslama. Na miesto vyslali množstvo policajných zložiek z celého okolia.

Policajné komando obsadilo rodinný dom, v ktorom býva mladá rodina. Podozrivý Nissan so zahraničnými evidenčnými číslami pôvodne spozorovali maďarskí policajti. Mali podozrenie, že sú v ňom ozbrojení muži.

Služobné psy

Predpokladali, že jeden z nich by mohol byť momentálne najhľadanejší terorista Salah Abdeslam. Túto informáciu odovzdali aj na Slovensko. Slovenskí policajti pri hliadkovaní objavili auto, ktoré presne zodpovedalo opisu.

"Slovenská polícia v spolupráci s kolegami z Maďarska vykonala opatrenia a v krátkej dobe od prijatia oznámenia bolo vozidlo lokalizované v okrese Michalovce," informuje hovorkna policajného zboru Jana Mésárová.

Prišli z Anglicka

Sledovali ho až domov a zakrátko už bolo na mieste množstvo policajných zložiek so služobnými psami a uzavreli ulicu. Nniekoľkohodinová prehliadka domu a auta s informácie o teroristoch vyvrátila. "Mali nejakú fotku a mysleli si, že som ja ten terorista," povedal muž, ktorého policajti vyšetrovali.

Obaja muži, ktorí vyvolali falošní poplach, pricestovali domov z Anglicka.

Na mieste bola redaktorka Andrea Točená:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy