Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krvavá hádka v Liptovskom Hrádku. Mária dobodala svojho partnera
Zdielať na

Krvavá hádka v Liptovskom Hrádku. Mária dobodala svojho partnera

LIPTOVSKÝ HRÁDOK / V Liptovskom Hrádku sa odohrala partnerská dráma. Päťdesiattri ročná Mária tam podľa susedov dobodala svojho o 15 rokov staršieho druha Jána. Jedna rana smerovala do oblasti srdca, druhá do slabín.

Zakrvaveného muža sediaceho na lavičke pred domom si všimli susedia v popoludňajších hodinách. Krátko predtým ho počuli ako sa háda so svojou družkou. "Pohádali sa. Keď som sa Jana spýtal, čo sa stalo, povedal mi: Mária ma pichla nožom," povedal pre televíziu JOJ sused.

Šesťdesiatosem ročný Ján bol pokojný, nič nenasvedčovalo tomu, že má na tele niekoľko bodných rán. Až keď sa pán Ľudovít prizrel lepšie uvidel na jeho košeli krvavú škvrnu.

Bodné rany

"Keď som mu pozrel pod oblečenie, uvidel som ranu v okolí jeho srdca ale do kosti. Bodnú ranu mal tiež v oblasti slabín," dodal sused.

Ďalší sused privolal sanitku aj policajtov. "Muž mal otvorené rany v oblasti hrudníka a panvy a po prvotnom ošetrení ho záchranári odviezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," uviedol hovorca Operačného strediska zdravotnej a záchrannej služby SR Boris Chmel.

Jeho 53-ročnú družku Máriu našli policajti pracovať v neďalekej záhradke. Spolupracovať s nimi veľmi nechcela, dokonca ich mala podľa susedov fyzicky napadnúť.

Alkohol

"V súvislosti s udalosťou bola zadržaná 53-ročná žena, ktorá sa podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,65 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,35 promile," upresnil policajný hovorca Radko Moravčík.

Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a pokračujúceho prečinu nebezpečného vyhrážania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy