Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šoférka nabehla na obrubník a prerezala si pneumatiky. Nafúkala 4,4 promile
Zdielať na

Šoférka nabehla na obrubník a prerezala si pneumatiky. Nafúkala 4,4 promile

TRNAVA / Trnavskí policajti zadržali až dvoch poriadne opitých vodičov. Žena nafúkala viac ako 4 promile alkoholu, muž 3 a pol. Ale dôsledok ich nerozvážnej jazdy bol v oboch prípadoch rovnaký. Spôsobili dopravnú nehodu.

Taký bežný človek by už s hladinou alkoholu, čo mali dvaja vodiči v sebe, zomrel alebo bol minimálne v kóme. Oni si však neváhali sadnúť za volant a šoférovať po Trnave.

Škoda 5 000 eur

Päťdesiatštyriročný Trnavčan pred obedom nezastal na červenú, na križovatke. Napriek tomu, že mal stáť, autom odbočoval doľava a pri prejazde križovatkou nedal prednosť vodičke na druhom aute. Náraz ju odhodil do stĺpu verejného osvetlenia a semaforu. Trnavčan napriek tomu pokračoval ďalej v jazde.

"Policajti vodiči zastavili, ten nafúkal viac než 3,5 promile. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 5 000 eur," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Linkešová.

Prerezané pneumatiky

O niekoľko hodín neskôr a len o pár metrov ďalej, 40-ročná Trnavčanka neprispôsobila rýchlosť a pri odbočovaní doprava nezvládla riadenie.

Pravou stranou auta vyšla na obrubník, kde si prerezala obe pneumatiky. S autom zostala stáť asi 15 metrov od križovatky. Policajti našli za volantom ženu, ktorá nafúkala 4,4 promile. Keďže vodička nebola zranená, obmedzili ju na osobnej slobode, zadržali jej vodičský preukaz a predviedli ju na policajnú stanicu. Jej prípad polícia rieši v takzvanom super rýchlom konaní.

Téme sa venuje redaktor Juraj Hajdin:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy