Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Protidrogová razia: v putách skončili traja muži
Zdielať na
Krimi

Protidrogová razia: v putách skončili traja muži

RIMAVSKÁ SOBOTA / Traja muži skončili po protidrogovej akcii vo väzbe. U bratov Filipa a Róberta a ich komplica Romana našli policajti marihuanu i pervitín. Jeden z mužov mal drogy dodávať aj neplnoletej osobe.

Policajti upozornili vodiča, aby zastavil, no ten to ignoroval. Pridal plyn, no muži zákona spolu s kukláčmi po niekoľkých metroch podozrivých mužov zastavili. "Vyšetrovateľ obvinil muža zo zločinu útoku na verejného činiteľa," povedala banskobystrická krajská hovorkyňa Mária Faltániová. 

Pervitín v tráve

Vodiča vypočuli a prepustili. Filip, ktorý sedel na mieste spolujazdca, sa domov nevrátil. Podľa polície si už dlhšiu dobu kupoval drogy a ďalej ich predával. Aj počas policajnej razie ich mal pri sebe, hoci sa ich snažil zbaviť.

"Počas zastavovania policajtmi neznámu látku vyhodil z auta. Expertíza potvrdila, že ide o pervitín," dodala Faltániová. Drogy v tráve vyňuchal policajný pes.

Razia doma

Policajti pokračovali v razii u Filipa doma. V byte, kde bývali bratia, našli marihuanu. Patrila Róbbertovi. "Zaistené množstvo predstavuje 16 jednorázových dávok," povedala hovorkyňa. 

Oboch obvinili z drogovej trestnej činnosti. Pri policajnom zásahu skončil v putách aj ich komplic Roman. "Obvinený Roman viackrát sprostredkoval pervitín mladistvej osobe, čo potvrdili aj testy v zdravotníckom zariadení," uvidla Faltániová.

Všetkých troch vypočul sudca a rozhodol, že budú stíhaní väzobne. 

Protidrogová razia odhalila trojicu mužov, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy