Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hľadaného vraha našli pri Rimavskej Sobote, vraždil v Taliansku
Zdielať na
Krimi

Hľadaného vraha našli pri Rimavskej Sobote, vraždil v Taliansku

RIMAVSKÁ SOBOTA / Nebezpečného zločinca, ktorý mal aj s komplicmi uniesť a zavraždiť talianske dôchodcu, chytili slovenskí policajti. Na 51-ročného Chorváta vydali Európsky zatýkací rozkaz. Ukrýval sa v dedine pri Rimavskej Sobote.

Podľa informácií reportérky TV JOJ Edity Hutkovej našli pri Rimavskej Sobote Chorváta, ktorý sa podieľal na vražde dôchodcu v Taliansku.

Chorvát bol u priateľky

Prvé informácie hovorili o Rumunovi. Ide ale o Chorváta, ktorý chodil so Slovenkou a len nedávno ju priviezol na Slovensko. Jej rodina podľa informácií TV JOJ netušila, čo spáchal.V ich byte strávil asi tri dni, no nemali z neho pocit, že by sa bál či skrýval.

Na 51-ročného Ivana vydali 1. októbra medzinárodný európsky zatykač. "V sobotu ráno Ivana našli," potvrdzuje hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Chorváta našli v posteli. Odpor podľa polície nekládol.

Muž je obvinený z vraždy, vážneho ublíženia na zdraví a ozbrojenej lúpeže. Chorvát navyše používal viacero identít. Justičné orgány ho označili za nebezpečného. 

Dôchodcu našli v lese

Trojica mužov podľa dostupných informácií vraždila v talianskom meste Ferrara, kde sa ich obeťou stal 73-ročný Pierluigi Tartari. Muža našli v lese. Zviazané mal ruky i nohy. 

Jedným z útočníkov mal byť aj 19-ročný Slovák z obce Gemer. Patrik sa krátko po zadržaní k činu priznal. "Zabil som ho spolu s ostatnými a mŕtvolu sme nechali opustenú v prírode," citoval mladého Slováka taliansky televízny kanál Mediaset. 

Hľadaného vraha našli na Slovensku, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy